HomeActueelLaatste nieuws

Laatste nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van Academische Reizen.

Art Breda

Art Breda

Breepark Breda

Kom naar de stand van Academische Reizen in het Breepark tijdens ART Breda. 


Na drie edities op het Chasséveld en één in het voormalig Breda's Museum, viert ART BREDA in 2018 haar eerste lustrum in de nieuwe evenementenhal Breepark. Op ART BREDA is niet alleen oude en hedendaagse kunst te zien, maar ook antiek en design, gebracht door de beste handelaren in hun vakgebied. De deelnemers staan garant voor de kwaliteit en het aanbod wordt voorafgaande aan de opening van de beurs nauwgezet beoordeeld door deskundige keuringscommissies.

De beurs biedt plaats aan ruim 90 handelaren in oude kunst, antiek en juwelen en specialisten op het gebied van Art Nouveau, aziatica, zilver, uurwerken, etnografica, ikonen, tapijten, kaarten en prenten. Galerieën voor hedendaagse kunst brengen een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en van jong talent.

Academische Reizen en Voyage & Culture laten u daarnaast kennis maken met reisaanbod dat geschiedenis en cultuur, architectuur en kunst op locatie tastbaar maakt van New York tot Teheran en alles daartussenin.

Lees verder
Art Breda

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 589 29 40 info@academischereizen.nl
  • Volg ons via Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe reizen en actuele informatie.