HomeActueelLaatste nieuws

Laatste nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van Academische Reizen.

Cultoura 173 is uit

Cultoura 173 is uit

Het nieuwe Cultoura magazine, nr. 173, is verschenen. 

In deze CULTOURA vindt u achttien reizen. Wegens succes herhalen wij onze programma’s naar Cyprus, de Via Appia en Sicilië. In Spanje bieden wij u reizen aan naar het moorse 
erfgoed en naar de gebieden van de conquistadores, ridderordes en werelderfgoedsteden. We bezoeken Edinburgh en in Frankrijk doen we het poëtische zuiden aan. De musea van Londen bieden ons vier belangrijke kunsttentoonstellingen en in Bonn en Keulen vinden we 19e-eeuwse beroemdheden en Der Blaue Reiter. Rijpe renaissancekunst ontdekt u tijdens een kunstreis in Florence en voor nieuwe ontwikkelingen op museum- en architectuurgebied bieden we u reizen naar New York en naar de Perzische Golf. In de komende Kerst- en nieuwjaarsperiode leiden de reizen naar Rome en Malaga en de feestelijke muziekreizen naar Parijs en Wenen. Ook publiceren wij alvast de reizen naar het Richard Strauss-festival in Leipzig en naar de Schubertiade in Vorarlberg.

Cultoura verschijnt drie maal per jaar. Wilt u de meest recente uitgave van het magazine ontvangen? Vraag deze hier aan.

Lees verder
Cultoura 173 is uit

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 589 29 40 info@academischereizen.nl
  • Volg ons via Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe reizen en actuele informatie.