HomeAmerika

Amerika

Amerika Reizen

Amerika biedt door zijn enorme grootte en indrukwekkende geschiedenis voor elke reiziger wat wils. U kunt er langs een scala aan landschappen en veelzijdige steden reizen.

De kunstliefhebber komt volop aan zijn trekken in de indrukwekkende musea die het land rijk is, zoals het Metropolitan of het MoMA in New York, The Art Institute of Chicago of The National Gallery of Art in Washington. Met de imposante wolkenkrabbers en architectuur van o.a. Frank Lloyd Wright trekken steden als Chicago en New York tevens menig architectuurliefhebber. Ook op muziekgebied heeft New York goede papieren, met opera’s en concerten van wereldniveau in The Metropolitan Opera en Carnegy Hall.

De oostkust biedt interessante mogelijkheden voor een reis door de geschiedenis van de Verenigde Staten. Steden als Philadelphia, waar de onafhankelijkheidsverklaring werd getekend, Washington, de zetel van de eerste president, het koloniale Williamsburg en Charleston, waar de Amerikaanse burgeroorlog begon, tonen de ontwikkeling vanaf de aankomst van de eerste Europeanen tot het ontstaan van het huidige Amerika.

De westkust staat vooral bekend om de vele nationale parken, maar steden als San Francisco, voor velen de meest Europese stad van de VS, en Los Angeles, met het vernieuwde Paul Getty Museum, hebben ook op cultureel gebied veel te bieden.

De mogelijkheden voor interessante reizen in Amerika lijken schier eindeloos.

Bent u benieuwd naar onze Amerika reizen? Bekijk hier ons actuele aanbod.

Reizen naar Amerika

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 589 29 40 info@academischereizen.nl
  • Volg ons via Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe reizen en actuele informatie.