HomeDuitsland

Duitsland

Cultuur met een grote C

Reizen naar Duitsland

Cultuur met een grote C

Duitsland, het land waar grote componisten woonden en werkten, biedt een overweldigend aanbod aan reizen vol muziek, kunst en architectuur.

Muziek klinkt er overal. Steden zoals Bonn, Baden-Baden, Würzburg, München, Berlijn, Dresden en Leipzig zijn een begrip in de internationale muziekwereld en beroemde musici geven er regelmatig acte de présence. Het zijn de uitgezochte standplaatsen voor onze muziekreizen naar Duitsland.

Duitsland is eveneens het land van de goed geoutilleerde musea, waaronder de Alte en Neue Pinakothek in München, met kunstcollecties van wereldfaam. Boeiend zijn ook de tentoonstellingen over de Romeinse cultuur aan de limes, de Romeinse rijksgrens en groots de kunstmanifestaties in Berlijn, Frankfurt, Bonn en Düsseldorf.

Een apart hoofdstuk vormt de architectuur. De nieuwe musea overal in het land zijn niet alleen interessant om de collecties, maar bovenal om de indrukwekkende architectuur. De dynamische hoofdstad Berlijn heeft sinds de jaren ‘90 van de vorige eeuw een ware metamorfose ondergaan. Verbluffend zijn de hoogstandjes van het nieuwe bouwen, maar even imponerend zijn de gerestaureerde ‘klassiekers’.

Naast de bijzondere programma-inhoud van onze reizen naar Duitsland, geniet u ook van alle comfort in onze goede 4-sterren hotels.

Meer informatie over onze reizen naar Duitsland? Bekijk hier ons actuele aanbod.

Reizen naar Duitsland

Weimar, Dessau en BerlijnKunst

Dit jaar is het honderd jaar geleden dat in Weimar het Bauhaus werd opgericht. De verjaardag van de wereldberoemde kunstschool wordt in heel Duitsland herdacht met tientallen tentoonstellingen.

Drs. Hettie Peterse Drs. Hettie Peterse
vanaf: € 1.535
Weimar, Dessau en Berlijn

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 589 29 40 info@academischereizen.nl
  • Volg ons via Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe reizen en actuele informatie.